Vrijwilligers

Legotheek wordt geheel gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. De werkzaamheden omvatten o.a. bezetting tijdens de openingstijden/uitleenadministratie, nieuw aangekochte/ingebrachte sets gereed maken voor uitleen, reparatie en onderhoud, websitebeheer- en redactie, pr en meer. Iedere dinsdagavond komen we (vrijblijvend) bij elkaar om allerhande werkzaamheden uit te voeren.

Stichting legotheek Eefde is dringend op zoek naar vrijwilligers. Momenteel werkt de legotheek met zo’n 17 vrijwilligers, maar dit is niet toereikend voor de bezetting en alle werkzaamheden. Tijdens de openingstijden van de legotheek is het erg belangrijk, dat er structureel drie medewerkers aanwezig zijn voor hand- en spandiensten. Niet alleen voor de lopende zaken tijdens de openingsuren en nieuwe leden wegwijs maken, maar ook voor allerlei andere werkzaamheden o.a. de uitleenadministratie- en registratie nieuwe leden, nieuw aangekochte/ingebrachte sets gereed maken voor uitleen, reparatie en onderhoud zijn extra handjes nodig. Ze vormen een hechte groep en iedereen doet vooral wat hij of zij leuk vindt en goed in is. En je bepaalt natuurlijk zelf jouw aantal beschikbare uren. Onze oproep luidt dus: Lijkt het je leuk om regelmatig te ondersteunen en helpen binnen een gezellig team en voel je affiniteit met de legotheek? Woon je in de buurt van Eefde? Neem dan snel contact met ons op, dat kan via ons mailadres info@legotheek.nl.

Openingstijden

woensdag van 14.30-18.00 uur
vrijdag van 15.00-18.00 uur
zaterdag van 11.00-15.00 uur
zondag van 11.00-15.00 uur

Op feestdagen is de legotheek altijd gesloten, afwijkende openingstijden staan vermeld in het menu Agenda en op de facebookpagina van de legotheek

Agenda

Geen activiteiten.

Waar vind je legotheek?

Poortgebouw
Kazerneplein 6
7211 BM Eefde